Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
07 augustus 2016

NEO verliest eerste oefenwedstrijd met 1-2 van tweedeklasser Helios

Met de late vakanties van dit jaar is het voor clubs altijd passen en meten in de eerste oefenwedstrijden. Dat gold ook voor NEO in de eerste oefenpot tegen het Deventer Helios. Een aantal spelers ontbrak nog, had nog niet getraind of was geblesseerd. Dat bood ruimte voor een groot aantal andere spelers tegen de goed voetballende ploeg van Marco Waslander.

Voor de pauze scoorden de gasten twee keer maar via o.a. Jason Kimmels en Mart Weijenborg had NEO toen allang op voorsprong kunnen staan. De Deventernaren waren echter veel slagvaardiger.

Na de thee veel wisselingen bij beide teams. Max Brunninkhuis produceerde nog een lattreffer en vlak voor tijd schoot een Helios-verdediger de bal in eigen doel na een mooie aanval over links. Eindstand derhalve 1-2.

De kop is eraf, zoals gezegd. Twee keer trainen deze week en op naar de Richard Bertelink Memorial komend weekend, waar HSC ’21 2 en Borne op vrijdag 12 augustus de tegenstanders zijn. Voor nadere info over het toernooi kunt u deze week op de site terecht.

Reacties