Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
22 augustus 2015

NEO verslaat ON Almelo met 3-0

Na de gemakkelijk bekeroverwinning bij Lochuizen van afgelopen dinsdag speelde NEO vanmiddag tegen zaterdag tweedeklasser ON Almelo. De ploeg van Peter Bokma promoveerde afgelopen seizoen via de nacompetitie, nadat De Esch uit Oldenzaal met ruime voorsprong kampioen werd.

NEO probeerde, net als in de vorige oefenpotjes, vroeg druk te zetten om zodoende de spelopbouw van ON te verstoren. Dat “vastzetten” leverde ook de 1-0 op toen Max Brunninkhuis de bal kon oppikken en scoren. Het mag niet onvermeld blijven dat ook de gasten op voorsprong hadden kunnen komen maar hun afwerking was gedurende de gehele wedstrijd niet goed genoeg voor een treffer.

Na de thee werd de score uitgebouwd door een geweldig doelpunt van Pascal van Berkum na een mooie dieptepass van Max. Bas Smits smaakte ook het genoegen te scoren door een hoekschop van Job Ravelli achter de Almelose goalie te werken.

De foto bij dit verslag is er trouwens eentje van vorig weekend, omdat uw verslaggever vandaag helaas verstek moest laten gaan.

Een nuttige oefenwedstrijd, zeker nu de start van de competitie dichterbij komt. Dinsdag speelt NEO de tweede bekerwedstrijd en wel tegen Barbaros. Ook zij behaalden in hun eerste bekerpartij een ruime overwinning. SV Delden werd met 5-0 geklopt. Na Barbaros wacht op dinsdagavond 1 september (20.00 uur) nog de derde bekerwedstrijd uit tegen het al genoemde Delden, voordat het op zondag 6 september, uit bij Saasveldia, echt om “de knikkers” gaat. A.s. dinsdag wordt er om 18.45 afgetrapt op ’t Wooldrik en u bent weer van harte welkom.

 

Reacties