Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
11 december 2018

NEO VR 1 Winterkampioen 2018

NEO VR 1 “Winterkampioen 201

Met een 4-0 overwinning op LSV VR1 werd NEO VR1 onder de leiding van trainer/coach Marco Geerding, op 9 december j.l., met een tot op heden ongeslagen status, winterkampioen. Of zoals de Duitsers zeggen: “Herbstmeister”.

Na een 1-1 in de openingswedstrijd tegen concurrent en titelkandidaat Quick’20 werden er louter overwinningen geboekt met als meest aansprekende uitslagen de zwaar bevochten 3-4 uitoverwinning uit bij outsider Wilhelminaschool en de in de slotfase binnengesleepte 2-1 thuisoverwinning op mede titelkandidaat Twickel.

Tussendoor was er, na de overtuigd gewonnen poulefase, nog de bekerwedstrijd tegen dames van Warnsveldse Boys welke na een 2-2 eindstand ongelukkig na penalty’s werd verloren.

Deze resultaten hebben geleid tot een voorsprong van zeven punten op de huidige nummer 2 (Quick’20). Op basis van verliespunten bedraagt de voorsprong vier punten opnummer 5 (SVO Twickel) en vijf punten op de nummer 3 (Wilhelminaschool). Zie de stand hieronder.

Als de dames van NEO VR1 na de winterstop deze prestaties kunnen doorzetten kan het team voor de derde keer in 6 jaar kampioen worden en zo in het voorjaar van 2019 een geweldig geschenk aanbieden aan de 100-jarige vereniging.

Reacties