Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
18 november 2016

NEO wacht mooie bekeruitdaging bij Enter Vooruit

Na de mooie overwinning in de vorige ronde tegen Luctor et Emergo kan NEO opnieuw de borst natmaken. Het sterke Enter Vooruit is zaterdagmiddag de tegenstander.

Enter Vooruit, de zaterdagclub uit het klompendorp degradeerde vorig jaar uit de eerste klasse en toen topscorer Frank Smit naar DETO verkaste werd er in Enter wellicht een moeizaam jaar verwacht. Niets is minder waar, want ondanks het feit dat er afgelopen zaterdag tegen de ongenaakbare koploper DZC met 2-1 werd verloren bezet de ploeg van trainer Bjorn Hodes een keurige tweede plek. Het team heeft met de jonge Kevin Peppels een geweldig talent in huis dat eigenlijk nog in de A-jeugd mag spelen. Peppels kon inmiddels al 9 keer juichen dit seizoen.

NEO klom via de 4-0 overwinning op de Tubanters uit een klein dalletje en kan zich in de competitie gaan richten op de topper tegen Vogido op 27 november. De derde klasse A is waarlijk een onvoorspelbare en spannende afdeling waarin iedereen de punten van een ander af kan snoepen en dat belooft nog wat de rest van dit seizoen.

Bij NEO maakte Pascal van Berkum zijn rentree na lang blessureleed en kon ook Steven Zonder de nodige minuten maken. Bas Smits is zaterdag nog geschorst, maar Stijn Hondeveld liet zien dat hij een prima vervanger is.

Jan Willem van Holland zal zaterdag ongetwijfeld wat speelminuten gunnen aan mensen die niet altijd de basis halen. Daar zijn bekerduels een ideale gelegenheid voor.

In Enter wordt zaterdag om 17.00 uur afgetrapt. Een ideaal tijdstip om even te komen kijken op sportpark de Werf.

 

Reacties