Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
14 februari 2019

NEO wacht opnieuw een pittige uitdaging, koploper Sportlust Glanerbrug

NEO 1 is aan een matige serie bezig. De nederlaag tegen de Tukkers was al het derde duel op rijd waarin niet gewonnen werd. Het meest frustrerende daaraan is dat er in alle drie wedstrijden ook “gewoon” drie punten behaald hadden kunnen worden. Afgezien van het feit dat de goals ook afgelopen zondag vrij gemakkelijk werden weggeven, schort het op dit moment ook aan effectief omgaan met de geboden kansen. Jammer, want daarmee doet de equipe van van Holland zichzelf erg te kort, omdat er op het vertoonde veldspel in grote delen van de wedstrijden weinig aan te merken is.

Zondag wacht opnieuw een mooie uitdaging. Een van de grote kanshebbers op de titel, Sportlust Glanerbrug, is NEO’s gastheer. Net als de andere koploper, Eilermark, liepen de oranjehemden tegen een uiterst verrassende nederlkaag op. In Goor, op bezoek bij Twenthe Goor, werd met 2-0 verloren. Het was tevens de eerste keer dit seizoen dat de ploeg niet tot scoren wist te komen.

Net als Sportlust zal NEO op zoek gaan naar eerherstel, waarbij het duel in Borne, op de tweede speeldag, in de achterhoofden genesteld zal zijn. De koploper won toen met 3-0, nadat NEO voor de thee eigenlijk de beste mogelijkheden had. Nadat Hempenius luttele momenten na de onderbreking de 0-1 liet aantekenen bleek het duel gelopen en was de ervaren ploeg uit het grensdorp de baas op het veld.

Voor NEO zaak het prima niveau van de eerste helft tegen de Tukkers te continueren. Op basis daarvan kan het ook Sportlust god partij bieden.

In de strijd om de derde plek heeft NEO helaas al de nodige steken laten vallen en een goed resultaat komende zondag zou een welkome steun in de rug zijn.

Het wordt mooi weer en we hopen dan ook veel NEO-mensen te zien op sportpark Bultserve.

 

Reacties