Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
04 oktober 2018

NEO wacht opnieuw tegenstander uit Glanerbrug, nu Eilermark

Het seizoen is nog maar jong, maar met Eilermark komt NEO al de derde ploeg tegen waarvan verwacht mag worden dat ze bovenin mee gaan draaien. De ploeg van Wesley Sanders heeft zich danig versterkt en zal ongetwijfeld hogere ogen gooien dan afgelopen seizoen.

Met spelers als Hakan en Ferdi Kocoz, Yannik de Vries (uit het Go Ahead Eagles beloftenteam) en doelman Scott Versteeg (NEO’s sta-in-de-weg bij Vogido twee seizoenen geleden) is Eilermark er niet op achteruit gegaan.

Het openingsduel in Reutum werd een rimpelloze overwinning en ook de 4-2 thuiszege tegen debutant Reunie liet niets aan de verbeelding over. Het was wel heel opmerkelijk dat twee spelers van Eilermark “direct rood” kregen, waarvan er eentje al gewisseld was ook.

NEO beleefde een frustrerende middag tegen Sportlust Glanerbrug. Voor de pauze volledig gelijkwaardig met reële kansen op een voorsprong, maar na één minuut in het tweede bedrijf steeds achter de feiten aanlopend tegen een voor derde klasse-begrippen erg sterke tegenstander.

Het is een aardige uitdaging voor de mannen van van Holland om de motor weer aan de gang te krijgen voor komende zondag waarbij de goede eerste helft van afgelopen zondag gelukkig voldoende aanknopingspunten geeft.

Eilermark speelt vanaf dit seizoen op kunstgras, een verademing ten opzichte van de tot voetbalveld omgetoverde akker. Kortom, alle ingrediënten aanwezig om er een aantrekkelijk duel te maken aan de Ekersdijk. We zien u daar graag NEO 1 ondersteunen.

 

Reacties