Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
05 juni 2021

NEO Wielerclub mist het samen kunnen fietsen

Het duurt lang voor de leden van de NEO Wielerclub weer samen kunnen fietsen. De coronapandemie heeft noodzakelijkerwijs ook de sociale contacten lange tijd onmogelijk gemaakt:

Niet of nauwelijks samen kunnen fietsen, niet samen komen in het clubhuis om voor aanvang een kop koffie te drinken en na afloop een biertje op het terras. Toertochten en de jaarlijkse fiets-weekendjes zijn voor het 2e jaar op rij afgelast.

Om het onderlinge contact niet geheel te verliezen heeft de wielerclub besloten alle leden een “wiemistoe”-attentie te bezorgen.  Deze attentie is mede mogelijk gemaakt door de sponsor “Sloot 2Wielers. Maurice Sloot opent in de loop van dit jaar een derde rijwielzaak in Tubbergen.

Deze week kregen alle leden in Borne en Hengelo een verassingspakket, hierin naast wat versnaperingen ook wielerhandschoenen met het logo van de NEO wielerclub en wielersokken met de opdruk van Sloot 2Wielers. De pakketjes zijn persoonlijk overhandigd door een drietal bezorgploegen.

De NEO wielerclub bestaat momenteel uit ca 60 personen. De wielerclub is een jaar of 8 geleden vanuit de voetbalclub NEO ontstaan. Inmiddels hebben ook steeds meer mensen, in leeftijd variërend van 30 tot 70, van buiten NEO, hun weg naar deze club gevonden.

Elke zondagmorgen en ook regelmatig door de week, wordt er gefietst in groepen welke verschillen in sterkte, leeftijd en uithoudingsvermogen.

Kom rustig een keer meefietsen om te kijken hoe je het vindt! Alle faciliteiten zijn bij ons aanwezig: kleedkamers, douches en niet te vergeten een prachtige kantine voor een hapje en een drankje.

Bijgaand de overhandiging van een attentie door Nico Gosselt en Ariël Unverzagt aan Maurice Sloot

Belangstelling? Neem contact op met Nico Gosselt. Tel: 0622518317.

Reacties