Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
19 augustus 2015

NEO wint eerste bekerduel simpel in Lochuizen

Jan Willem van Holland was helder in zijn commentaar: Op basis van de tegenstand hadden we wellicht beter kunnen trainen vanavond.

Een waarheid als een koe, want op een paar speldenprikjes na was de sympathieke club van trainer Tonnie Schuurman nooit in staat een weerwoord te vinden tegen NEO; het krachtsverschil was gewoon te groot.

Al na een paar minuten opende Job Ravelli de score uit een vrije trap, maar voor de thee had de score absoluut moeten worden opgevoerd. Legio kansen, maar NEO was zeer slordig in de slotpass en afwerking. Alleen Kees Vreeswijk wist vlak voor rust de doelman van de thuisclub nog een keer te verschalken: 0-2 bij rust.

Na de onderbreking een identiek spelbeeld. NEO veruit de bovenliggende partij en het probeerde te combineren. Dat lukt echter lang niet altijd, hoewel de score nog wel werd opgevoerd tot 0-6 en daar zaten een aantal mooie doelpunten bij. Job, Max 2x (waarvan één kopbal!!) en Wout zorgden voor de treffers. Mauro, Jochem en Tim maakten ook nog flink wat speelminuten en de vervangers kweten zich prima van hun taak.

Komende zaterdag wacht met ON Almelo een tegenstander van een ander kaliber. Het naar de tweede klasse gepromoveerde team van Peter Bokma is om 17.00 te gast op ’t Wooldrik.

Bijgaande foto’s zijn is gemaakt door de hoffotografe van Lochuizen. Hartelijk dank voor het mogen gebruiken. De “hoofdfoto” laat de eerste goal van Job Ravelli zien.


Foto's

Klik op onderstaande foto om de volledige galerij te bekijken.


Reacties