Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
23 augustus 2016

NEO wint ook tweede bekerduel: 0-2 bij Almelo

Uiteraard bood Almelo in het tweede bekerduel van NEO veel meer tegenstand dan Rietmolen dat afgelopen zondag kon. Met name voor de thee was de ploeg uiterst fel in de duels en gaf NEO weinig speelruimte. Voeg daarbij de onnauwkeurigheid in de passing en de 0-0 ruststand was niet onlogisch. Wat heet, de gastheren hadden een paar behoorlijke kansen.

Hoe anders verliep de tweede helft. NEO heerste vanaf het begin en Almelo liep vaak van het kastje naar de muur. Met nieuweling Hamza Hasona voor het eerst in het team werd het Almelo-defensie regelmatig in de problemen gebracht. Na een geweldige combinatie smaakte Hamza ook nog eens het genoegen fraai de 0-1 tegen de touwen te werken.

Ook met invallers Hansito Nijhuis en Stijn Baars in het team veranderde er niets aan het spelbeeld. NEO kreeg kans op kans, maar de 0-2 viel pas vlak voor tijd. Na een aantal doelpogingen achtereen scoorde Hansito. Almelo kreeg ook een paar kansen in het tweede bedrijf, eigenlijk allemaal na nonchalamce in de NEO-verdediging.

Vrijdag is er alweer het derde bedrijf van deze bekerpoule. In Bentelo wordt om 20.00 uur afgetrapt. Datzelfde Bentelo speelde vanavond met 1-1 gelijk in Rietmolen, zodat NEO een aardige uitgangspositie heeft om de volgende bekerronde te bereiken.

 

Reacties