Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
29 december 2018

NEO zoekt een nieuwe voorzitter

In de jaarvergadering van oktober 2019 zal onze voorzitter, Harrie Besselink, aftreden.

Daarom gaan we tijdig op zoek naar een nieuwe voorzitter. Daarvoor is door het bestuur een commissie gevormd bestaande uit Ton Tammerveld, oud-voorzitter, Aleid Dijkink, oud-voorzitter en Fons Lohuis, oud-vicevoorzitter.

Korte schets vereniging RKSV NEO
NEO is een grote, gezonde, bloeiende vereniging met 1500 (ondersteunende) leden. De vereniging staat als een huis. De organisatie bestaat uit verschillende clusters die veel taken zelfstandig organiseren.
Daarnaast beschikt NEO over een perfecte sportaccommodatie en een prachtig clubhuis, wekelijks onderhouden door een grote groep enthousiaste vrijwilligers.
We hebben heren en dames, g-voetballers, welpen, mini’s en junioren, senioren, 35+, 45+, 60+ bootcamp dames en heren en een grote wielerclub.

RKSV NEO sluit het seizoen 2018-2019 op 11 mei 2019 af met een groots slotfeest vanwege het 100-jarig bestaan.

Wie zoeken wij?
Een energieke en ondernemende 40-er met visie op nieuwe ontwikkelingen in sport en gemeenschap, die NEO goed de 2e eeuw van haar bestaan inloodst!

We verwachten van hem/haar een delegerende stijl van leiding geven gericht op onderlinge samenwerking. De nieuwe voorzitter is representatief en communicatief sterk.

Bent u geïnteresseerd of kent u iemand die uitstekend in het profiel past neem dan contact op met Ton Tammerveld. Telefonisch 06-30123292 of per email Ton.Tammerveld@home.nl;

Met vriendelijke groet,

Aleid Dijkink, Fons Lohuis, Ton Tammerveld

Reacties