Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
10 januari 2018

Nieuw contactpersoon regelen oefenwedstrijden

Sinds eind december heeft de coördinator van de vriendschappelijke wedstrijden helaas haar werkzaamheden gestaakt. Vanaf dat moment hebben Suzanne en Wietske van het wedstrijdsecretariaat hun uiterste best gedaan om aanvragen zo goed mogelijke af te handelen maar in verband met de feestdagen en vakantie en omdat bij hen de exacte gang van zaken en contacten ook niet bekend waren was het voor hen erg lastig om dat snel op te pakken. Het is vervelend dat hierdoor naar buiten toe wat onduidelijkheid is ontstaan.

Inmiddels is een nieuwe coördinator gevonden voor de vriendschappelijke wedstrijden in de persoon van Bianca Demmer. Bianca verzorgt ook de overzichten van de externe toernooien. De komende week zal Bianca worden ingewerkt en zal een en ander als het goed is na het weekend weer snel en goed opgestart worden. Vragen die binnenkomen van andere verenigingen zullen worden doorgestuurd en ook vanuit NEO kunnen weer verzoeken worden ingediend.

Zoals bekend: gedurende de competitie is helaas nauwelijks ruimte om thuiswedstrijden te organiseren…de velden zijn helaas te vol! 

Maar tijdens de winterstop is er nog ruimte op zaterdag 20 januari en zaterdag 3 februari.  

De coördinator is te bereiken via: oefenwedstrijden-jeugd@rksvneo.nl 

Wij vragen ieders begrip en even wat geduld zodat Bianca even haar weg kan vinden in deze voor haar nieuwe activiteit. 

Indien er de afgelopen weken door jullie al min of meer afspraken gemaakt zijn t.a.v. wedstrijden maar er is nog geen bevestiging over gekomen dan is het handig om even snel contact op te nemen. 

Namens het Jeugdbestuur, 

Gerard Arkink

Bart Freriks

 

Reacties