Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
09 januari 2016

Nieuws van het trainersfront

Jeroen Nijkamp stopt na dit seizoen als trainer van NEO A1
Vanaf het seizoen 2014-2015 is Jeroen Nijkamp trainer van NEO A1. Tijdens de onlangs gehouden tussentijdse evaluatie is in goed overleg afgesproken dat Jeroen na afloop van het huidige seizoen NEO zal verlaten.

De tweede helft van dit seizoen zal voor Jeroen en zijn team vooral in het teken staan van handhaving in de huidige klasse. Alhoewel dit, gelet op de huidige positie op de ranglijst, geen sinecure zal zijn, hebben wij er alle vertrouwen in dat Jeroen met zijn mannen deze klus zal gaan klaren, zodat ook komend seizoen NEO A1 uit zal blijven komen in de hoofdklasse.

Jeroen heeft als trainer met zijn nuchtere kijk op voetbal een belangrijke bijdrage geleverd aan de prestaties van Neo A1. Wij wensen Jeroen reeds nu veel succes toe voor de periode na afloop van dit seizoen en danken hem voor alles wat hij heeft betekend.

Nieuwe trainer NEO A1 al bekend
Nadat bekend was dat Jeroen zou stoppen als trainer van Neo A1 hebben we al snel een opvolger gevonden in de persoon van Daniël Esman.

Daniël, momenteel trainer van BWO 2 en technisch coördinator van de D- en C-selectieteams van NEO, is natuurlijk geen onbekende. Hij heeft de afgelopen jaren al met veel passie en enthousiasme verschillende teams bij NEO getraind, teams begeleid en levert inmiddels een belangrijke bijdrage aan de commissie technische zaken.

Hij zal ook het komend seizoen, naast het trainerschap van NEO A1, als technisch coördinator van de D- en C-selectieteams aanblijven.

Javier Castilla Martin ook volgend seizoen trainer NEO B1
Wij zijn blij te kunnen melden dat ook voor komend seizoen overeenstemming is bereikt met Javier om Neo B1 te blijven trainen. Javier vervult deze functie vanaf juli 2014 en zal dus minimaal ook een derde seizoen actief blijven voor NEO.Javier

 

 

Reacties