Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
26 november 2015

Ook NEO E4 en B3 op weg naar het kampioenschap

Zoals al te lezen was op deze site behaalde NEO E5 afgelopen weekend het kampioenschap. Maar ook na de komende speelronde kan het feest zijn in het NEO-clubhuis. NEO E4 heeft nog maar één punt nodig uit twee wedstrijden om onbereikbaar te worden voor concurrent Tubantia E2. De vooruitzichten lijken goed want komende zaterdag wordt er om 09.45 uur gespeeld bij BWO E4 dat nog maar 3 punten heeft.

Ook NEO B3 kan zaterdag de vlag hijsen, maar in dat geval is het veel en veel spannender. Na de 11-1 zege tegen Quik ’20 B5 moet er zaterdag om 14.30 (in Diepenheim) aangetreden worden tegen directe achtervolger DEC’10 B1. Dat team is een combinatieteam van de voetbalverenigingen Diepenheim en EGVV. DEC staat vijf punten achter, maar heeft nog een wedstrijd tegoed. Bij een overwinning of gelijkspel is NEO B3 kampioen, maar bij een onverhoopte nederlaag moet er afgewacht worden hoe DEC het er volgende week van afbrengt.

Een tweetal andere teams maakt nog slechte een theoretische kans op de titel. NEO F6 staat tweede in de poule, maar lijkt RSC F2 niet meer te kunnen achterhalen. NEO MD1 beleeft een geweldige seizoenshelft. Het team speelde één keer gelijk en won de overige wedstrijden. Datzelfde geldt echter ook voor BWO MD1 dat echter een veel beter doelsaldo heeft.

Uiteraard zal er na zaterdag aandacht zijn voor de mogelijke kampioenschappen.

 

Reacties