Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
28 september 2018

Oproep foto- en videomateriaal NEO 100 jaar

Volgend jaar mei bestaat NEO 100 jaar. Uiteraard hoort daar een jubileumboek bij en daar is een groep mensen al geruime tijd volop mee bezig. Via de verschillende social media is al een paar keer een oproep gedaan om foto- en videomateriaal te delen. Maar een aantal mensen zal op deze manier wellicht niet bereikt zijn en uiteraard willen we ook die in de gelegenheid stellen hun bijdrage met NEO te delen.

Elk fotomateriaal is welkom: teamfoto’s, feestjes, wedstrijdbeelden, optochten etc. etc. Ook maakt het niet uit of het oude dan wel heel recente beelden zijn. U kunt hiervoor contact opnemen met Herman Lansink Rotgerink via herman.lr@home.nl of 074-2666060. Het materiaal kan eventueel ook gedeeld worden via https://www.rksvneo.nl/teamfoto-upload/

Voor videomateriaal heeft NEO de geweldige hulp van Rob Kömmelt van www.robsarchief.nl Rob heeft al veel materiaal gerubriceerd, maar wellicht dat er nog meer bewegende beelden van NEO zijn die in een jubileumfilm kunnen worden opgenomen. Heeft u dergelijke beelden dan zou het fijn als u contact opneemt met Rob Kömmelt via 074 2668849 of info@robsarchief.nl Ook hier geldt dat het niet uitmaakt of het oud dan wel heel recent materiaal is.

Uiteraard krijgt iedereen de aangeleverde materialen terug!

Reacties