Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
18 maart 2017

Paasloterij voor de NEO-jeugd

Pasen komt eraan, dus ook dit jaar kunt u bij NEO weer prachtige prijzen winnen bij de Paasloterij. En de prijzen liegen er niet om dit jaar. Onder de 57 prijzen, die je voor maar 1 euro kunt winnen, een heuse buitenkeuken ter waarde van bijna 400 euro! De opbrengst van de loterij gaat in zijn geheel naar de jeugdafdeling van NEO.

Maar ook met het winnen van een kledingbon van Morselt, dinerbonnen van Umami of Kir Royal, wedstrijdkaarten voor Heracles, een leren voetbal of een taart heb je paasweekend goed! e kunt de leden van NEO binnenkort weer verwachten voor de verkoop van de loten. Help ze een beetje hun mandje met loten leeg te krijgen en WIN die buitenkeuken, of 10 eieren!

De loten zullen deze week aan de teams worden uitgereikt en je kunt de leden van NEO binnenkort dus verwachten voor de verkoop van de loten. Help ze een beetje hun mandje met loten leeg te krijgen en WIN die buitenkeuken, of 10 eieren!

Oh ja, had ik al gezegd dat een lot maar één euro kost? De trekking vindt plaats op 12 april om 19.30 in het NEO-clubhuis, waarna de uitslag uiteraard ook op de website komt te staan.

Heb je geen aanbod gehad voor loten? Stuur even een berichtje naar sponsoring@rksvneo.nl

 

Reacties