Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
27 februari 2018

Paasloterij 2018

Ook dit jaar hebben wij weer tal van ondernemers van binnen en buiten de gemeente Borne bereid gevonden om RKSV NEO fantastische prijzen beschikbaar te stellen voor de jaarlijkse paasloterij.

De leiders/leidsters van de A-jeugd t/m de 4×4-jeugd hebben op zaterdag 3 maart tussen 8.00 uur en 15.00 uur de mogelijkheid om de loten voor zijn of haar team op te halen in de CO-ruimte (ruimte links vooraan bij de kleedkamers).

Deze loten zullen dus ook vanaf 3 maart worden verkocht door onze A-jeugd t/m de 4×4-jeugd.

Dezelfde leiders/leidsters hebben de mogelijkheid om de opbrengst en de eventueel niet verkochte loten in te leveren op de zaterdagen 10/17/24 maart tussen 08.00 uur en 15.00 uur in de CO-ruimte.

Om kans te maken op de prachtige hoofdprijs ‘’LG UHD SMART TV 43 INCH (109 cm)’’ of één van de andere geweldige prijzen (welke u kunt vinden op onderstaand lot), kunt u loten kopen voor slechts € 1,- per lot . De opbrengst zal in zijn geheel ten goede komen aan de jeugd van RKSV NEO.

De trekkingsavond waar wij u van harte voor uitnodigen zal plaats vinden op woensdag 28 maart 2018 om 19.30 uur in het clubhuis van RKSV NEO. De uitslag van de trekkingsavond zal in de loop van donderdag 29 maart 2018 te vinden zijn op de website.

Dus wij willen tegen u zeggen, koop een of meerdere loten, maak kans op fantastische prijzen en steun de jeugd van RKSV NEO.

Mochten de kinderen uw deur voorbij zijn gegaan en wilt u toch loten kopen?

Neem dan even via de mail contact op met Gerard Schwering.
Emailadres :schwering.g@gmail.com

Vriendelijke groet,
Verenigingsactiviteiten RKSV NEO

Reacties