Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
21 november 2014

Programma 4x4

Binnenkort is de eerste seizoenshelft alweer ten einde. Hierbij willen we jullie even een update geven van de komende activiteiten en aankomende winterstop. We voetballen nog tot en met 13 december aanstaande, daarna houden we even winterstop.

SINTERKLAAS
Vrijdag 28 november komt Sinterklaas naar NEO en zijn alle kinderen uitgenodigd om langs te komen in de kantine van RKSV NEO. Aanvang is 18:00 uur en het duurt tot 19:00 uur. De kinderen zullen onder begeleiding van de leiders en trainers naar binnen gaan. Ouders kunnen de kinderen om 19:00 uur weer ophalen.

NIEUWJAARSTOERNOOI
Zaterdag 3 januari 2015
organiseren we een zaalvoetbaltoernooi. Aanvang 8:00 uur in sporthal ’t Wooldrik. We spelen tot ongeveer 10:00 uur. De kinderen moeten sportschoenen (bij voorkeur) met witte zolen te dragen. We starten gelijk om 8:00 uur met de eerste wedstrijden!
Zorg dat je op tijd (ca. 7:50 uur) aanwezig bent, zodat we direct kunnen starten. De indeling zal zo veel mogelijk hetzelfde zijn als de afgelopen periode. Willen de ouders die de tassen met shirts thuis hebben liggen, deze meenemen!?

WINTERSTOP
Op zaterdag 31 januari starten we weer met voetballen. Mochten de weersverwachtingen dusdanig zijn, dat voetballen niet verantwoord is dan zullen we dit tijdig laten weten, onder andere op de website van NEO onder 4×4.

7×7
De kinderen uit geboortejaar 2008 zullen op een groter veld 7×7 gaan voetballen om rustig te wennen aan het veld voor volgend jaar bij de F. De kinderen uit 2009 en 2010 blijven gewoon 4 tegen 4 voetballen. Dit alles nog gewoon op veld 4, waar we iedere zaterdag voetballen.
We hopen jullie hiermee voldoende op de hoogte te hebben gebracht.Mochten er vragen zijn dan kun je ons altijd aanspreken op het veld of even een mailtje sturen.

 

Met sportieve groet,
RKSV NEO
Coördinatoren 4×4

Bart Pierik en Edwin Zeevalkink

Reacties