Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
17 mei 2018

Heb je al gestemd? Rabo Clubkas Campagne. Jouw stem is geld waard!

Rabobank Centraal Twente draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Centraal Twente stelt € 125.000,- beschikbaar! Ook RKSV NEO doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne!

Stemmen
Van dinsdag 1 mei tot en met maandag 21 mei mogen klanten van Rabobank Centraal Twente drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club.

Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 125.000,- te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. Rksv NEO ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle klanten
Het is voor RKSV NEO belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor:

  • Opleiden en trainen van de begeleiders en trainers
  • Onderhoud en verbetering van ons sportpark
  • Activiteiten voor onze leden
  • Organisatie van toernooien
  • Up-to-date houden van onze communicatiekanalen
  • En zo nog veel meer….

Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan RKSV NEO tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Centraal Twente. Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op https://www.rabobank.nl/lokale-bank/centraal-twente/rabobank-clubkas-campagne/

Bedankt voor jouw steun!

Groeten van RKSV NEO

Reacties