Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
07 april 2019

Reünie NEO 100 jaar, wat een feestje!

De laatste onderdelen van het programma NEO 100 jaar komen eraan. Gisteren was de grote reünie en wat was dat een succes! Honderden mensen kwamen naar het NEO-clubhuis en vermaakten zich uitstekend. Het programma begon al om 17.00 uur en om middernacht was het nog steeds druk!

Na koffie met een jubileumgebakje was er ook verder op de avond aan de inwendige mensen gedacht. Broodjes beenham, heerlijke haring en diverse hapjes gingen er gretig in.

Ceremoniemeester Gerard Schwering kondigde, naast een speciaal gemaakt gedicht van Han Neeskens, een paar geplande zaken aan zoals een toespraakje van voorzitter Harrie Besselink, een mooi fotomoment met alle op dat moment aanwezigen en uiteraard de presentatie van het meer dan 300 pagina’s tellende jubileumboek!

Mooie details waren het feit dat van het kampioensteam van 1961 alle nog in leven zijnde spelers aanwezig waren. Van de teams die in 1975, 1984 en 2007 de titel wonnen was nagenoeg iedereen present.

Op de eerste verdieping van het clubhuis was nog een kleine fototentoonstelling met foto’s die het jubileumboek (deels) niet gehaald hebben.

Nog drie activiteiten te gaan, maar als elke club op deze manier zijn 100-jarig bestaan viert…..

Reacties