Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
26 maart 2019

NEO reünie, aanmelden kan nog tot en met 31 maart!

In mei is het 100 jaar geleden dat onze voetbalvereniging RKSV NEO werd opgericht. In het kader van dit jubileum zijn reeds tal van activiteiten georganiseerd en staan er nog een aantal gepland.

Eén van deze activiteiten is een reünie voor alle leden en oud-leden van 18 jaar en ouder, leden van verdienste, oud-leiders, oud-trainers en oud-verzorgers.

Deze reünie wordt gehouden op:

Zaterdag 6 april 2019:  aanvang 17.00 uur in ons clubhuis op sportpark ‘t Wooldrik, Twickelerblokweg 9 in Borne

Wij hebben een mooi programma voor u in elkaar gezet, waarbij het hapje en drankje niet zal ontbreken! Het belangrijkste van de reünie is om deze middag alle oude herinneringen weer eens boven te halen en mensen te her-ontmoeten die u mogelijk al in jaren niet meer hebt gezien.

Deze reünie gaat een onvergetelijke middag/avond worden met veel herinneringen en hopelijk met veel humor. Ook zal op deze avond het NEO-jubileumboek worden gepresenteerd.

De deelnamekosten zijn € 10,00 per persoon. Hiervoor ontvangt u koffie met een broodje, een aantal consumptiebonnen, diverse hapjes en er staat een haringkar voor u klaar.

Een flink aantal uitnodigingen gaat de deur uit, maar ongetwijfeld zullen wij mensen over het hoofd zien of niet over de juiste adressen beschikken. Mocht u ons hierbij kunnen helpen deel dan deze uitnodiging of stuur dan een mailtje met uw tip naar: reunie@rksvneo.nl.

Het is voor ons uiteraard van belang om te weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. We ontvangen uw aanmelding daarom graag voor 15 maart. Aanmelden kan op de volgende manieren:

  • Terugsturen van de ontvangen antwoordstrook aan:

Harry Rolefes – Cor Hilbrinkstraat 2A – 7622 EW  Borne

  • Aanmelden via onderstaand formulier

Wij hopen velen van u te mogen begroeten op zaterdag 6 april 2019!

Reacties