Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
14 augustus 2017

Richard Bertelink Memorial beleeft zijn lustrumeditie

RKSV NEO organiseert a.s. vrijdag 18 en zondag 20 augustus de 5e en dus lustrumeditie van de Richard Bertelink Memorial, een voorbereidingstoernooi voor standaardteams.

Dit toernooi wordt vrij vroeg in de voorbereiding gehouden en is een ideale gelegenheid voor de trainers om wat spelers of opstellingen uit te proberen. De organisatie heeft het deelnemersveld iets aan moeten passen. Het naar de eerste klasse gepromoveerde BWO (van oud-NEO-trainer Peter Schulte) heeft de plaats ingenomen van MVV’29 en in een later stadium werd in Quick’20 2 een waardige vervanger gevonden voor ATC’65. Daarnaast geven de volgende zes clubs ook acte de présence: Borne, Enter, HSC ’21 2, Juventa ’12, SDC’12 en uiteraard NEO zelf. Per saldo dus een eersteklasser, een tweedeklasser, twee derdeklassers, twee vierdeklassers en de tweede elftallen van derde divisionisten Quick’20 en HSC ’21.

Op vrijdag 18 augustus worden vanaf 18.30 twee poulewedstrijden gespeeld.

Op zondag 20 augustus wordt vanaf 10.30 de laatste wedstrijd afgewerkt en als afsluiting speelt de 1e van poule 1 tegen die van poule 2 etc.

Alle wedstrijden duren 45 minuten zonder pauze.

De Richard Bertelink Memorial is een toernooi zonder grote prijzen. De voorbereiding op de competitie moet centraal staan, maar uiteraard zal elk team zijn wedstrijden willen winnen.

Het belooft dus weer een interessant weekend te worden op ‘t Wooldrik, waarvoor u van harte wordt uitgenodigd.

Het programmaboekje vindt u hier.

 

Reacties