Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
09 oktober 2014

rksvneo.nl in een nieuw jasje!

Het zal u niet zijn ontgaan, de vernieuwing van rksvneo.nl! De overgang ging geruisloos, het perfectioneren loopt nog steeds en ook aan de invulling wordt nog altijd gewerkt! Graag zetten wij een aantal veranderingen, vernieuwingen en verbeteringen voor u op een rij:

  • Allereerst is het design op de schop gegaan, rust, frisheid en overzicht waren de speerpunten voor ons. Naar onze bescheiden mening zijn we daar behoorlijk in geslaagd.
  • De website is responsive opgebouwd, dat betekent dat de site automatisch vergroot of verkleind wordt en zeer geschikt is voor smartphone, tablet of pc.
  • De integratie van het wedstrijdprogramma, de uitslagen en de standen van alle teams is beter vormgegeven. De integratie van wedstrijdverslagen is ook verbeterd, de teampagina’s op deze website zijn door leiders eenvoudig te beheren via MijnClub.nu. Wilt u een account aanvragen om ook uw teampagina te beheren? Stuur dan een mailtje naar teampagina@rksvneo.nl
  • Ook is het mogelijk om een eigen fotopagina te hebben op de teampagina, op de pagina van NEO A1 vindt je een voorbeeld. Ook een eigen fotoalbum? Laat het weten door een mailtje te sturen naar teampagina@rksvneo.nl
  • We hebben ruimte vrij gemaakt voor adverteerders op onze zeer goed bezochte website. Heeft u interesse? Laat het weten via sponsoring@rksvneo.nl
  • De interactie met onze bezoekers is verder verbeterd. Uiteraard kunnen nieuwsberichten nog steeds worden geliked, maar ook bieden we je de mogelijkheid om rechtstreeks op nieuwsberichten te reageren met een Facebook-account!
  • Via Twitter blijven we jullie op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes, en in het weekend proberen we zoveel mogelijk live-updates vanaf de velden te geven. Volg ons dus ook via @rksvneo en tweet mee met de hashtag #rksvneo!
  • Ook op Facebook zitten we niet stil, we zijn inmiddels de grens van 500 likes gepasseerd, en het aantal volgers is groeiende! Via Facebook houden we je op hoogte van leuke nieuwtjes en willen we op korte termijn weer enkele leuke win-acties organiseren!

Uiteraard loopt nog niet alles gesmeerd en zijn we nog niet helemaal klaar met de invulling van de website, maar toch zijn we van mening dat we weer een mooie stap vooruit hebben gezet. Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Laat het ons weten via website@rksvneo.nl

Namens het webteam,

Met sportieve groet,
Frank Mulder

Reacties