Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
01 juni 2020

“SAMEN ZIJN WE NEO!”

Zoals men wel weet is de uniformiteit van kleding binnen NEO een lang gekoesterde wens. In het seizoen 2016-2017 heeft NEO de eerste stap in het uitstralen van uniformiteit gezet door de intreding van het huidige (wedstrijd-)kledingplan. Mede dankzij de hulp van talloze sponsoren hebben alle teams het 100-jarig bestaan gevierd in geheel nieuwe wedstrijdtenues. Ondanks de coronatijd heeft het bestuur van NEO zeker niet stilgezeten. Vanaf 1 juni 2020 breiden we het plan uit naar een 2.0 versie met de lancering van de nieuwe NEO-kledinglijn voor trainingen/representatie en de eigen (digitale) RKSV NEO clubshop!

Het verhaal achter het kledingplan 2.0

Al van begin af aan herkent iedereen NEO als de zwartwitten. In onze zwart-witte tenues strijden we elk weekend om de punten naar Borne te brengen. Door het coronavirus zijn er op dit moment geen punten te verdelen. Desondanks zet iedereen zich als meer dan tevoren in om de clubsfeer en het voetbal op een andere manier te laten leven binnen NEO. Van onze spelers tot de ouders, vrijwilligers en sponsoren. Samen zijn we NEO. Deze unieke eenheid moet niet alleen worden uitgedragen op wedstrijddagen, maar ook op onze trainingsavonden. De huidige diversiteit in trainingskleding zal overgenomen worden door eenheid. Voor elk lid wordt het mogelijk om trainingskleding te kunnen dragen in de mooie clubkleuren van NEO!

Steun NEO!

Met de verkoop van nieuwe (betaalbare) tenues in de clubkleuren van NEO lopen de leden er niet alleen bij in de mooiste voetbaloutfit van Nederland, maar steunen ze ook nog eens hun eigen voetbalclub! Een deel van de opbrengst komt namelijk bij Neo in de clubkas. Met deze bijdrage kan NEO weer nieuwe toffe evenementen organiseren of andere mooie dingen doen.

Hoe werkt dat dan?

Wanneer jij of je team via de clubshop van NEO artikelen bestelt, worden deze voor je bedrukt en zijn ze enkele dagen later af te halen bij Eurosport in Borne. Als je niet zeker bent van de maat of de pasvorm is er bij deze winkel aan de Stationsstraat de mogelijkheid om de shirts, broeken, kousen etc te passen.
Als je het gaaf vindt kan je trouwens ook nog je naam en rugnummer laten bedrukken.

Er is bij Eurosport een flinke ledenkorting bedongen. Sponsoren die een
reclame-uiting op trainingspakken, truien/sweaters of tassen willen, worden verzocht om contact op te nemen met de sponsorcommissie via sponsoring@rksvneo.nl.

Wilt u meer weten over het kledingplan 2.0? Klik dan op de volgende link ….

Reacties