Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
06 februari 2015

Schrijf je in voor het NEO-Energiecollectief!

Duurzaamheid heeft een belangrijke plaats gekregen binnen onze vereniging. Niet alleen omdat NEO vindt dat we die verantwoordelijkheid hebben richting onze volgende generaties, maar ook omdat zelfredzaamheid voor sportverenigingen steeds belangrijker wordt nu de overheid zich op tal van terreinen terugtrekt.

Onze trotse hoofdsponsor DVEP Energie juicht onze duurzame ambities van harte toe en wil NEO graag helpen met het realiseren van een eigen zonnestroominstallatie. Met het plaatsen van zonnepanelen op het kleedkamercomplex kunnen wij als club onze eigen, duurzame elektriciteit opwekken en besparen we jaarlijks flink op de energierekening.

Aangezien een zonnestroominstallatie een behoorlijke investering vergt, heeft DVEP Energie speciaal voor NEO het concept Zon voor Verenigingen ontwikkeld. Hiermee kunnen alle leden, sponsoren, supporters en allen die NEO een warm hart toedragen heel eenvoudig bijdragen aan de realisatie van een gratis zonnestroominstallatie. Wij kunnen namelijk zelf ook nog eens besparen op onze eigen energierekening! Qwint Energie – onderdeel van de DVEP Groep – biedt ons de mogelijkheid om tegen zeer scherpe NEO-tarieven over te stappen voor de levering van elektriciteit en gas. In ruil voor deze nieuwe klanten legt DVEP Energie gratis zonnepanelen bij NEO!

Qwint Energie bieddt eerlijke en concurrerende tarieven, waardoor het financiële voordeel flink kan oplopen! Het is zeer de moeite waard om geheel vrijblijvend een offerte op maat te laten maken door Qwint Energie,  om zo te ontdekken hoeveel een ieder kan besparen op de energiekosten. Laat je gegevens achter voor een offerte op maat. Meer informatie is te verkrijgen via www.rksvneo.nl/dvep.

Een duurzame toekomst met financieel voordeel voor iedereen afzonderlijk en voor NEO gezamenlijk. Daarom zijn we blij met Zon voor verenigingen, want zo kunnen we samen NEO in het zonnetje zetten!

>

Reacties