Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
20 augustus 2017

SDC'12 winnaar van de vijfde Richard Bertelink Memorial

De tweede dag van de Richard Bertelink Memorial werd onder perfecte omstandigheden gespeeld. De dag begon met de derde en laatste poulewedstrijdenne daarin won BWO met 2-0 van Juventa en HSC’21 2 rolde Borne met 6-0 op.

In de andere poule won SDC’12 in een leuke wedstrijd met 1-0 van NEO, hoewel de gastheren een aantal mooie kansen kregen en Tim Bijker ook nog op de lat schoot. Omdat Enter met 1-0 won van Quick’20 2 moesten strafschoppen beslissen wie op de derde resp. vierde plek zou eindigen. Quikc’20 2 nam ze net iets beter dan NEO.

Daardoor kwam het toch nog tot een Bornse derby waarin Borne via een prachtige goal van Mart Snippers op voorsprong kwam, maar via Brent Niemeijer, Pascal van Berkum en Mauro Lohuis werd het alsnog 3-1 voor NEO dat daardoor zevende werd.

De finale tussen BWO en SDC’12 was  een leuke en open wedstrijd waarin BWO op voorsprong kwam, maar de fusieclub uit Denekamp bleek uiteindelijk met 3-1 de sterkste.

HSC’21 2 werd derde door met 1-0 van Enter te winnen en Juventa ’12 besliste de wedstrijd om de vijfde plek in zijn voordeel door tegen Quick’20 2 met 2-0 te winnen.

Ook deze editie van het voorbereidingstoernooi was geslaagd en de organisatie hoopt dat in 2018 dezelfde clubs weer deel zullen nemen.

Een voorbereidingstoernooi geeft geen enkele garantie voor het verloop van het seizoen en daarom NEO wenst alle deelnemende clubs een heel succesvol 2017-2018 toen.

Dank gaat uit naar de vrijwilligers van NEO, de scheidsrechters en deelnemende clubs!


 

 

 

 

Voor meer foto’s bekijk het album

Bekijk het fotoalbum

Reacties