Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
28 maart 2017

Selectietrainers NEO geven demotrainingen

Woensdag 29 maart zullen de trainers van JO9-1 en JO11-3 een zogenaamde demo training geven. Het idee hierachter is dat trainers /kader van andere teams uit deze leeftijdsgroepen maar ook het kader van onze mini’s (4×4 groep) mee kunnen kijken hoe zo’n training ingevuld wordt. De coördinatoren vanuit de technische commissie zijn aanwezig om de belangstellenden op te vangen en te begeleiden . Zij zullen tijdens de training meer informatie kunnen verschaffen over de opbouw van een training en kunnen eventuele vragen beantwoorden.

Aanvangstijd training is 18:00 uur (beide teams) De coördinatoren zullen voor aanvang al aanwezig zijn

Op maandag 3 april gaan de trainers van JO17-1 ,JO15-1 en JO13-1 het voortouw nemen en bestaat er voor trainers / kader van de JO19 t/m de JO13 groep de mogelijkheid om hier een avond mee te kijken en zullen ook dan de TC – coördinatoren aanwezig zijn en deze avond begeleiden.

Aanvangstijden:

JO13-1 en JO15-1 om 18:30 uur

JO17-1 om 20:00 uur

De coördinatoren zullen voor aanvang al aanwezig zijn.

Graag willen we op deze manier kennis delen en kan iedereen er zijn of haar voordeel mee doen bij het trainen en begeleiden van het eigen team. Uiteraard zijn ook belangstellenden die op dit moment (nog) niet als kader actief zijn bij een jeugdteam van harte welkom.

Een aantal weken geleden hebben we ook een tweetal avonden georganiseerd en was er met name belangstelling bij de JO11-groep en was de opkomst hier prima te noemen. Bij de overige groepen was dat wat minder maar hopelijk kunnen we nu daar ook meer mensen verwelkomen. We wensen iedereen alvast een leuke en leerzame avond.

Reacties