Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
03 september 2018

Slordig NEO wint eenzijdig bekerduel van La Première met 3-0

Na het 2-2 gelijkspel in het oefenduel tegen de Esch begon ook voor NEO de bekercompetitie.

Het Almelose La Première kwam naar ’t Wooldrik en kreeg uiteindelijk een 3-0 nederlaag te slikken. Een te verwachten nederlaag, maar NEO kan niet met een echt goed gevoel terugkijken op het duel. Het tempo lag veel te laag tegen de logischerwijze defensief ingestelde tegenstander, er werd bij vlagen wel slordig gespeeld en in de tweede helft werd een groot aantal riante kansen om zeep geholpen.

Pas na 35 minuten in de eerste helft kwam NEO op 1-0. Een mooie aanval over links werd door Robin Oude Kamphuis simpel binnen getikt. Een minuut of vijf later controleerde Jochem Stam een voorzet van rechts zo ongeveer met zijn adamsappel en schoot de bal diagonaal fraai binnen: 2-0.

In het tweede bedrijf kon NEO geen vervolg geven aan de doelpuntenproductie van de laatste tien minuten voor de pauze. Alleen Twan Weghorst scoorde nog, zo’n kwartier voor tijd. 3-0 derhalve en NEO gaat zaterdagavond zijn tweede duel spelen en wel tegen SV Enter dat het eerste duel fors won van Sportlust Vroomshoop: 7-1. Het duel tegen de oude bekende begint op ’t Wooldrik om 19.30 uur.

Reacties