Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
26 april 2017

Sluit het seizoen met je team perfect af bij NEO!

Hoe zullen we dit jaar het eindfeest van ons team vieren? Waar en hoe doen we dat? En wat gaat dat allemaal kosten?

NEO heeft een antwoord op deze vragen!

Als Cluster Clubhuis en Dagelijkse Bestuur willen we ons clubhuis als het ware “weggeven” aan onze eigen leden, dus ook aan alle geïnteresseerde NEO-teams.

Wat houdt dat in?

Daar is een heel eenvoudig antwoord op te geven. We willen iedereen het gevoel geven dat het clubhuis van ons allemaal is. Iedereen moet zich thuis voelen in ons clubgebouw.

De locatie voor een eindfeest is in ieder geval al beschikbaar: ONS EIGEN  CLUBHUIS

Om de kosten laag te houden bieden we tegen een zeer scherpe prijzen drankjes en eten aan. Het eten kan bestaan uit een BBQ met alles erop en eraan. Ook een patatje met iets erbij is mogelijk. Zo zal een literfles frisdrank slechts €2,00 kosten, een flesje bier slechts €0,75 en is er een “all-in” BBQ pakket samengesteld voor €10,00. De voorzitter van het Cluster Clubhuis, Jan Mentink, kan jullie er alles over vertellen.

Op zaterdag 13 mei spelen veel teams hun laatste wedstrijd. Daarom is dit een uitgelezen dag om de seizoensafsluiting te vieren. Voor de jongste spelers en speelsters kan het seizoen meteen na de wedstrijden in het clubhuis feestelijk worden afgesloten. Elk team kan vervolgens na hun wedstrijd aanschuiven en het feestje met elkaar of met andere teams vieren.

Om het feest compleet te maken zijn de ouders ook uitgenodigd, maar van hen worden wel hand- en spandiensten verwacht. Het is voor de clubhuisvrijwilligers onmogelijk om alles te regelen en te verzorgen, daarom is er gekozen voor zoveel mogelijk zelfbediening onder supervisie van een aantal clubhuismedewerkers.

Het is de bedoeling dat de gehele dag door er veel te beleven valt op ons sportpark en natuurlijk in het clubhuis. Zo is er op 13 mei ’s ochtends ook  het 4×4 toernooi.

Mocht 13 mei niet in de planning van jouw team passen dan bestaat er ook nog de mogelijkheid uit te wijken naar de periode tussen maandag 15 mei en vrijdag 19 mei vanaf 18.00 uur. Lukt dit nog niet, dan kun je in overleg met Jan Mentink naar alternatieven gaan zoeken.

Voor alle vragen, ideeën , wensen en adviezen kunnen jullie terecht bij Jan (telefoon: 06 12 55 72 93 of e-mail: jm.mentink@home.nl ). Om de organisatie optimaal mogelijk te maken willen we jullie vragen om vóór 1 mei je wensen met Jan Mentink te bespreken.

Vorig jaar bleek dit initiatief een schot in de roos en op veler verzoek maken van dit seizoensafsluitingsfeest een echte NEO-traditie. Dit alles onder het motto: “Ons clubhuis is onze huiskamer”.

Cluster Clubhuis en Dagelijks Bestuur NEO

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties