Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
24 november 2016

Spannende weken voor meerdere NEO-jeugdteams

Het einde van de najaarscompetitie nadert en voor een aantal teams staat zaterdag al de laatste wedstrijd op het programma.

Complimenten aan alle NEO-teams, want iedereen heeft natuurlijk zijn of haar stinkende best gedaan. Voor een paar teams worden het spannende weken, omdat ze misschien wel kampioen kunnen worden.

In de categorie JO9 zijn nog drie teams in de race.

JO9-7 kan zaterdag kampioen worden als bij HSC’21 JO9-3 wordt gewonnen.

JO9-2 heeft helaas nog maar een hele kleine kans, maar de derde plek is uitstekend te noemen.

JO9-1 leek in een zetel op weg naar de titel, maar door twee verliespartijen tegen de naaste concurrenten moet het team nu afwachten hoe de wedstrijd tussen Stevo en Quick’20 afloopt. Alleen bij winst van Quick’20 blijft JO9-1 in de race. Spannend!

In de categorie JO11 zijn er veel teams met kansen. JO11-10 staat er riant voor en heeft alles gewonnen. Het team staat dan wel tweede, maar heeft drie verliespunten minder dan koploper Excelsior’31 JO11-15. Als de komende twee wedstrijden gewonnen worden kan de vlag in top!

JO11-8 speelt zaterdag de topper tegen Lochem JO11-9. Beide teams staan samen alleen bovenaan. Na zaterdag zijn er overigens nog een paar wedstrijden, dus het zal spannend blijven.

JO11-7 heeft nog twee wedstrijden te gaan en moet met drie punten achterstand hopen op een misstap van koploper Reutum.

Datzelfde geldt voor JO11-5 dat drie punten achterstaat op lijstaanvoerder Sportlust Glanerbrug.

Ook JO11-4 speelt zaterdag een topper. Als er bij Quick’20, dat één punt voorstaat, gewonnen wordt, neemt het team de koppositie over.

NEO JO11-3 staat een punt achter op koploper La Première. Komende zaterdag zal met spanning gekeken worden hoe de laatste wedstrijden verlopen.

Tot slot NEO JO11-2. Dat team heeft aan één punt genoeg om zaterdag kampioen te worden. Succes!

Binnen de JO13-groep kunnen de teams helaas geen kampioen meer worden.

Van de meiden heeft alleen MO15-1 nog theoretische kansen, maar koploper AZSV lijkt een makkelijk slot van de competitie tegemoet te gaan.

NEO JO15-7 heeft een kleine kans op de titel, maar koploper RSC speelt zaterdag tegen de hekkensluiter, zodat de kaarten geschud lijken.

Samen met Rigtersbleek JO15-3 mag NEO JO15-6 uit gaan maken wie er met de hoofdprijs vandoor gaat. Volgende week zaterdag ontmoeten beide teams elkaar in Enschede. Op dit moment staan beide teams samen bovenaan.

NEO JO15-5 staat er uitstekend voor en is bij een overwinning bij Tubantia JO15-4 is de titel een feit.

NEO JO17-teams zijn helaas niet meer in staat het najaar met een titel af te sluiten.

In de oudste leeftijdscategorie heeft NEO JO19-3 nog een minimale kans, maar dan dient koploper Quick’20 meerdere malen de mist in te gaan en of dat reëel is…

Het is bijna winterpauze en of je nu bovenaan bent geëindigd of niet zo hoog, petje af voor je prestatie! Als je erin slaagt om kampioen te worden,……maak er een mooi feestje van!!

Reacties