Je bent in beeld als je bij Neo speelt!

PROMOTING NEO, actief op vele fronten

Promoting NEO is een bloeiende businessclub, verbonden aan de voetbalvereniging NEO.

Op dit moment heeft de club ruim 80 leden, voornamelijk (ex)ondernemers uit Borne en de wijde omgeving. Deze leden ontmoeten elkaar regelmatig tijdens bijeenkomsten, welke een informeel karakter dragen. De activiteiten zijn gericht op ontspanning en onderlinge contacten. Per jaar worden er gemiddeld 4 bijeenkomsten georganiseerd.

Naast het bevorderen van de (zakelijke) contacten heeft Promoting NEO tot doel de voetbalvereniging Neo te ondersteunen bij het realiseren van haar doelstellingen. Deze bijdragen hebben geen structureel karakter. Zo heeft Promoting NEO bijdragen geleverd aan : de kleedkamers, kantineverbetering en – aanpassingen, de G-voetbal, de jeugdafdeling, leidersjassen voor jeugdleiders, keeperhandschoenen voor jeugdteams enz. enz. Wilt u een idee over de activiteiten van Promoting NEO kijk dan op onze site: www.promotingneo.nl

Belangstelling om lid te worden van Promoting NEO of om eens een bijeenkomst te bezoeken; laat het weten via info@promotingneo.nl. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met je op.