Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
16 januari 2019

Sportgala 2019

Aankomende vrijdag 18 januari zal om 19.30 uur het jaarlijkse Bornse Sportgala weer van start gaan en je bent van harte uitgenodigd.
Het “Sportgala Borne” is een evenement dat goed is voor het imago van de Bornse verenigingen en positief bijdraagt aan  “de sport” in Borne in het algemeen. Om te komen tot de verkiezing van sporttalent, jeugdsportploeg, sportman, sportvrouw en/of sportploeg zijn de sportverenigingen een onmisbare schakel. Sporters beoefenen hun sport vrijwel altijd in verenigingsverband en dus heeft het technisch kader van de clubs prima zicht op de geleverde prestaties.
Het eerste elftal van NEO is een van de genomineerden als Sportploeg van het jaar 2018. Hierin zullen zij de strijd aangaan met Apollo Dames 1 (Volleybal) en Beachvolleybal Haanappel/Boermans (Volleybal). Nadat vorig jaar NEO J-017 tot Jeugdsportploeg van Borne is gekroond, hopen we natuurlijk ook dit jaar weer in de prijzen te vallen.
Een avond voor sportend Borne , waarbij de prestaties in 2018 van de diverse teams en sporters in de spotlights gezet worden. Een avond van ontmoeten – contacten en gezellig samen zijn.
De deuren van het Kulturhus zullen zich om 19.00 uur openen, zodat je een goed plekje uit kunt zoeken. De toegang is uiteraard gratis.

Reacties