Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
06 mei 2015

Stand van zaken wat betreft de indeling F-groep seizoen 2015-2016

Aan alle ouders met kinderen spelend in de F-groep en de huidige 7×7 die vanaf september 2015 in de F-groep gaan spelen.

De nieuwe F1 en F2-teams zullen worden geformeerd uit het huidige F4 en F5. Maar omdat NEO meer talenten heeft zal er ook nog een “talententeam” F3 worden gevormd bestaande uit 2e-jaars F-spelers afkomstig uit het huidige F9, F10 en F11. Er wordt nog een selectie gemaakt wie hiervoor in aanmerking komen. De overige spelers van F9 , F10 en F11 zullen worden ingedeeld in andere F-teams.

Van de 1e jaars F-spelers overkomend uit de 7×7 worden ook 2 talententeams geformeerd, F4 en F5. De overige spelers zullen verdeeld worden over de andere 1e jaars F-teams.

Verzoeken om een speler in te delen in hetzelfde team als een vriendje/vriendinnetje kunnen voor vrijdag 22 mei per email worden ingediend bij de F-coördinator via f-coordinator@rksvneo.nl

In de laatste week van mei zullen we op de nieuwe indeling terugkomen. De overgang van spelers van de F naar de E-pupillen is overgedragen aan de E-coördinator die dit nader bespreekt.

Met vriendelijke groet,

Bjorn Hannenberg,

F – coördinator.

Reacties