Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
04 september 2017

START X-CALI 4X4 competitie

 

We hebben er bij deze aftrap van het seizoen een hele happening van gemaakt en trainen/spelen daarom deze zaterdag, 9 september, op het Hoofdveld!!

De rest van het seizoen wordt er elke zaterdag van 9.30 tot 10.30 uur op veld 4 (direct achter de koffiecorner/kleedkamers) gevoetbald. Er is voor de jongens en meisjes een half uurtje training, waarna er wordt afgesloten met 2 wedstrijden van ongeveer 15 minuten.

De teamindeling volgt na zaterdag 9 september!

 Op de pagina ‘Teaminfo 4×4’ wordt de teaminformatie geplaatst zodra er een definitieve indeling is.

TRAINERS

Zoals aan het begin van elk seizoen 4X4, zijn we nog op zoek naar trainers die kunnen en willen helpen met de trainingen. Mocht je hier interesse in hebben, meld je zaterdags dan bij Jordi Löbker of Thijs Vergeer. Je krijgt daarvoor een trainingspak van NEO.

ADMINISTRATIE 4X4

Daarnaast zijn we ook opzoek naar iemand (man/vrouw) die de administratie wil gaan overnemen. Het gaat dan om het bijhouden van de 4X4 leden en de teamindelingen. Thijs en Jordi doen de trainingen en regelen alles op het veld. Alles is al opgezet en er zal een goede overdracht zijn. Heb je interesse meld je dan bij Frits Baartman (4×4-coordinator@rksvneo.nl)

 

Reacties