Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
23 maart 2015

Stem en verdien 25.000 euro voor NEO!

Sportverenigingen in de gemeente Borne kunnen niet bestaan zonder vrijwilligers. Om deze vrijwilligers in het zonnetje te zetten wordt nu de verkiezing Clubhelden van de amateursport georganiseerd. NEO heeft niemand minder dan Gerard Schwering genomineerd!

En het mooie is, de landelijke winnaar wint € 25.000,- voor zijn club! 

Gerard Schwering is de clubheld van NEO, omdat hij zich op een fantastische manier al jaren inzet voor de club. Bijna al zijn vrije uurtjes steekt hij in NEO! Hij heeft vele functies vervuld, van jeugdtrainer tot spreekstalmeester bij evenementen. Ook zet hij zich al twintig jaar in voor het cluster Sponsoring, PR & Communicatie. In die functie heeft hij zo veel geld voor de club opgehaald door sponsoren op zijn eigen manier voor NEO te winnen. Het leek ons een mooi idee om het eens om te draaien. We willen niet dankzij Gerard, maar door wie hij is een mooi bedrag verdienen voor de club. Zijn inzet en onze dankbaarheid is niet in geld uit te drukken, maar het zou natuurlijk wel een geweldige beloning zijn voor onze clubheld.

We willen jou vragen om ook te stemmen op Gerard, zodat we samen een prachtig geldbedrag verdienen! Ga snel naar www.ad.nl/clubheld!

Reacties