Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
02 april 2019

Nog een paar dagen. Stem ook dit jaar op NEO in de RABO clubkas campagne

Rabobank Centraal Twente draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Centraal Twente stelt  dit jaar maar liesft € 150.000,- beschikbaar! Ook RKSV NEO doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne!

Stemmen

Tijdens de stemperiode, van 19 maart tot en met 7 april 2019, beslissen onze klanten vanaf twaalf jaar hoe het totaalbedrag wordt verdeeld onder de deelnemende clubs. Iedere klant ontvangt drie stemmen, waarvan maximaal twee op dezelfde club uitgebracht mogen worden. Deze stemmen zijn geld waard. Alle klanten ontvangen op 19 maart per post of per e-mail een persoonlijke stemcode. Dus houd je mailbox of brievenbus in de gaten. Controleer ook je postvak met ‘Ongewenste e-mail/SPAM’.

Elke stem is dus geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 150.000,- te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. RKSV NEO ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle klanten
Het is voor RKSV NEO belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor:

  • Opleiden en trainen van de begeleiders en trainers
  • Onderhoud en verbetering van ons sportpark
  • Activiteiten voor onze leden
  • Organisatie van toernooien
  • Up-to-date houden van onze communicatiekanalen
  • En zo nog veel meer….

Het zou fantastisch zijn als jij en je familie en vrienden stemmen geven aan RKSV NEO tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Centraal Twente. Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op

https://www.rabobank.nl/lokale-bank/centraal-twente/rabo-clubkas-campagne-2019/

Bedankt voor je steun!

Groeten van RKSV NEO

Reacties