Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
09 mei 2016

Steun NEO C2 op weg naar de 2e plek!

Na een mooi seizoen staat NEO C2 na afgelopen zaterdag op een fraaie derde plek met vijf punten achterstand op Quick’20 C2. Maar…….NEO C2 heeft nog twee wedstrijden te gaan.

Dinsdag 10 mei speelt het team tegen TVC ’28 C2 om 18.30 op sportpark De Grote Moat, Sportlaan 10, 7651 LD Tubbergen.

Als C2 deze wedstrijd wint, dan volgt er op  zaterdag 14 mei een heuse finale tegen de nog steeds ongeslagen kampioen De Esch C1. In Oldenzaal leed NEO C2 de grootste nederlaag van het seizoen, het werd een pijnlijke 7-1 afstraffing. Maar dat was de eerste wedstrijd en het afgelopen jaar hebben de jongens zich zeer goed ontwikkeld en dat moet voldoende zijn om er een spannende pot van te maken. Kijkend naar Leicester City in Engeland…..er is niets onmogelijk!

Op 14 mei speelt C2 thuis om 13.30 en hopen ze de klus te klaren! Maar dat kunnen ze niet alleen. C2 rekent op veel, heel veel publiek. Zowel tegen TVC als tegen De Esch hoopt het team op de seizoenkaarthouders maar ook  andere belangstellenden. Dus heb je niks te doen, kom het team dan aanmoedigen in beide wedstrijden.

Als kampioen de Esch eventueel niet zou willen promoveren kan NEO, indien C2 inderdaad tweede wordt, een verzoek tot promotie indienen. De KNVB heeft daarin het laatste woord.

Thomas Kokkelkoren, trainer NEO C2

Reacties