Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
26 april 2016

Swingende instuif na kampioenschap NEO

Na het behalen van het felbegeerde kampioenschap werd er in Enter nog geruime tijd doorgefeest waarna de spelers en begeleiding van NEO 1 uiteraard even wat pasta naar binnen moesten werken om met een goed gevulde maag aan de instuif in het clubhuis te kunnen beginnen.

Rond kwart over zeven arriveerde het gezelschap met een schoolbus aan de Twickelerblokweg om daarna een voor een binnen te worden geroepen door spreekstalmeester Gerard Schwering. Waarlijk een prachtig begin van een gave avond die een zeer informeel karakter had.

Een paar korte woordjes waren er van voorzitter Harrie Besselink, KNVB-afgevaardigde Joop van der Kolk, Dani Top namens de NEO-jeugdraad en Anke Dumont namens het al kampioen geworden Dames 1. Ook de Bornse politiek was via burgemeester Rob Weltens, wethouder Martin Velten en gemeentesecretaris Gert-Jan Rozendom van de partij.

Een aantal andere sportclubs, waaronder twee clubs uit 4A kwamen ook feliciteren: AVC Heracles en BVV Borne, waarvan tevens een grote bestuursdelegatie acte de presence gaf. Prima gebaar!

Met DJ Erwin Groot Hemmink en Spitfires-zanger Hein als muzikale omlijsting alsmede de hulp van een grote groep onvermoeibare NEO-vrijwilligers werd het kampioenschap uitbundig gevierd. En zo hoort het ook!

Foto’s gemaakt door Merlin Mulder http://www.madebymerlin.com/


Foto's

Klik op onderstaande foto om de volledige galerij te bekijken.


Reacties