Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
07 september 2016

Takenmarkt voor vrijwilligers bij NEO

Op zaterdag 10 en 17 september organiseert de voetbalvereniging NEO een takenmarkt voor vrijwilligers.

Zoals bij elke vereniging zijn ook bij NEO vrijwilligers hard nodig om de vereniging draaiende te houden. Er komt veel bij kijken om het vooral voor de kinderen mogelijk te maken wekelijks te kunnen voetballen. Hoewel er al heel veel mensen hier hun bijdrage aan leveren is er toch voortdurend behoefte aan meer vrijwilligers.

Om de drempel voor het aanmelden van vrijwilligers wat te verlagen is het meeste werk binnen de vereniging in beeld gebracht en zoveel mogelijk opgeknipt in overzichtelijke en beknopte taken.

Op de takenmarkten worden deze taken gepresenteerd. Onder het genot van een kopje koffie kunnen met name de ouders van de E- en F-jeugd en van de 4X4, de jongste pupillen, een toelichting krijgen van betrokkenen over de inhoud van deze taken.

De takenmarkt, waar veel verschillende taken worden aangeboden, wordt op beide zaterdagen gehouden van 09.00 tot 12.00 bij de kleedaccommodatie van NEO. Wij nodigen iedereen van harte uit om ons op één van de zaterdagen te ontmoeten. In een persoonlijk gesprek vertellen we graag meer over de verschillende mogelijkheden binnen NEO.

Reacties