Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
30 april 2018

Tank bij AVIA voor NEO en maak kans op een AVIA BarrelQ t.w.v. €289,-

Drie jaar geleden zijn we gestart met AVIA Clubsparen om extra inkomsten te genereren voor het 100 jarig bestaan van onze voetbalclub. Het laatste jaar gooit AVIA er nog een extra prijs tegen aan, tank je nu met je NEO Clubsparenpas bij een bemand AVIA station dan maak je kans op een AVIA BarrelQ t.w.v. 289,-! Wie wil deze stoere barbecue nu niet?

Zo doe je mee
In onze kantine staat een AVIA vat, zet je naam en telefoonnummer op je tankbon en stop deze in het vat. De winnaar wordt op 11 mei 2019 bekend gemaakt! Hoe meer tankbonnen je inlevert hoe groter de kans dat je wint!

Nog geen clubsparenpas?
Vraag een speciale Clubspaarpas aan bij Gerard Schwering via sponsoring@rksvneo.nl  en gebruik deze bij elke tankbeurt bij een bemand AVIA station. Op die manier spaar je automatisch en eenvoudig voor NEO. Alle spaarpunten worden bijgeschreven op een speciale Clubspaarkaart waarmee wij de spaarpunten kunnen verzilveren bij AVIA Weghorst. Let op: Maak je al gebruik van AVIA Keuzesparen? Dan kun je ook spaarpunten aan NEO doneren!

Iedere 100 punten die u spaart is €2,- voor de club waard.

Neem uw pas mee wanneer u gaat tanken
Geef voor u afrekent bij AVIA Selfservice Station Borne de spaarpas af aan de medewerker. Deze scant uw kaart en de punten worden bijgeschreven. Voor meer informatie over het AVIA Clubsparen kijk op www.avia.nl/clubsparen

Reacties