Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
26 juni 2017

Teamindeling alle recreatieteams seizoen 17-18

De teamindeling van de recreatie teams is bekend. Vanwege de nieuwe opzet van de competities heeft de indeling dit keer langer geduurd dan we verwacht hadden.

Vanaf dit jaar wordt er ingedeeld op leeftijd: JO8, JO9, JO10, JO11, JO12, JO13, JO14, JO15, JO16, JO17 en JO19. Per leeftijdsgroep mogen er een aantal spelers van één jaar ouder worden ingedeeld (dispensatie spelers). Voor de 6×6 competities (JO8 en JO9) is dit maximaal 1 speler, voor de 7×7 competities (JO10 en JO11) zijn dit maximaal 2 spelers en voor de 11×11 competities (JO12 en hoger) zijn dit maximaal 3 spelers. Teams mogen natuurlijk in een oudere leeftijdsgroep ingedeeld worden en voor een aantal teams doen we dat ook, omdat er in de regio niet voldoende gelijkwaardige teams in hun eigen leeftijdsgroep zijn aangemeld.

Met ingang van dit jaar is in de meeste competities het aantal klassen teruggebracht van 6 (hoofdklasse t/m 5e klasse) tot 4 (hoofd, 1e, 2e en 3e klasse). Omdat in een aantal klassen te weinig teams zijn aangemeld kunnen ook klassen alsnog samengevoegd worden. Dit zal waarschijnlijk vooral het geval zijn bij de JO10, JO12 en JO14. De JO16 wordt dit jaar nog niet ingevoerd in onze regio. De niveauverschillen tussen teams binnen een klasse kunnen dus toenemen. Dat maakt het wellicht voor sommige teams zwaarder en voor ons is het lastig om dit vooraf in te kunnen schatten.

Voor de meeste teams is de leiding al gedeeltelijk rond. Voor enkele teams worden nog leiders / trainers gezocht. Ouders die daarvoor belangstelling hebben kunnen contact opnemen met de coördinator. Voor de huidige trainers en aspirant trainers wordt dit jaar weer een trainerscursus georganiseerd. Aanmelden kan bij de coördinator.

De nieuwe leiders / trainers zullen contact opnemen met spelers zodra trainingen starten en er wedstrijden zijn gepland.

De nummering van de teams is nog onder voorbehoud. Door wat laatste verschuivingen van selectieteams moet de volgorde van de teams nog definitief vastgesteld worden.

Met vriendelijke groet,

Gerard Arkink,  Coördinator JO16 t/m JO19, voorzitter-jeugd@rksvneo.nl

Bart Freriks, Coördinator JO13 t/m JO15, d-coordinator@rksvneo.nl

Mark Horsthuis, Coördinator JO10 t/m JO12, e-coordinator@rksvneo.nl

Mark Meulenkamp, Coördinator JO8 en JO9, f-coordinator@rksvneo.nl

Indeling recreatie teams NEO 2017-2018 250617

Reacties