Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
21 september 2016

Teams 4x4 2016/2017 bekend

Na de inventarisatie van alle jonge spelers, is de competitie ingedeeld voor de allerjongste voetballers van NEO. De 4×4-teams spelen onderling en elk onder de vlag van een land. Zo zien we bijvoorbeeld zaterdag’s ochtends Mexico tegen Zweden en Engeland tegenover IJsland.

Via de onderstaande link zie je de ‘definitieve’ indeling van de 4×4 landenteams. Definitieve staat tussen aanhalingtekens omdat een 14-tal spelertjes nog niet aangemeld zijn. Ze draaien deze week voor het laatst proef mee en dan hopen we natuurlijk dat zij zich aanmelden. Er kan dus nog wat verschuiven.

Verder zijn er nog 5 teams met 5 spelertjes, hier willen we graag nog een viertal van maken, anders moeten er jongentjes wissel staan en dat willen we niet. Dit willen wij graag nog met de ouders van de betreffende teams overleggen, want ik denk dat jullie dat het best kunnen inschatten. Daarvoor komen we dus nog bij jullie langs zaterdag.

Graag willen we ook per team een leider, die ervoor zorgt dat de tas bij het team blijft en die zorgt voor het wassen van de shirts, door bijvoorbeeld dit onderling te regelen. Een aantal teams hebben dit al geregeld.

We willen straks ook een competitie gaan maken en met kleine verslagen van de wedstrijdjes gaan werken. Maar eerst maar eens de teamindeling op de rails!

Tot slot kunnen we melden dat er voor de teams nieuwe kleding aan komt; voor in totaal 16 landen.

Mochten er zaken niet helemaal soepel lopen dan hopen we op jullie begrip! We zitten in een opstartfase en hebben simpelweg even wat tijd nodig om alles goed neer te zetten, maar dat gaat goed komen!!

 Tot zaterdag!!

Klik hier voor de teams

 

Reacties