Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
19 maart 2015

Topduels voor NEO C1 en D1

Het voetbalseizoen verloopt voor NEO C1 en D1 tot nu toe voortvarend. Beide teams zijn de trotse lijstaanvoeders in de hoofdklasse en voor C1 is de voorsprong op de nummer twee al opgelopen tot negen punten!

NEO D1 is bezig aan een zeer constant seizoen. De boys van Daniël Esman verloren slechts één wedstrijd (tegen Sparta E, vlak na de winterstop) en speelden twee keer gelijk, tegen Tubantia en Losser. Het team bivakkeerde lang op de 2e plaats, maar omdat Quick ’20 nogal wat punten liet liggen de laatste weken, staat NEO D1 nu ineens “vier punten los” van Quick ’20. Het sterke Sparta E staat daar weer twee punten achter. Komende zaterdag gaat D1 naar sportpark Vondersweijde om daar wederom de degens te kruisen met Quick ’20.D1 In Borne werd de wedstrijd destijds met 1-0 gewonnen door NEO. Alle ingrediënten voor een echte topper dus en ongetwijfeld zullen veel NEO-fans het team gaan ondersteunen. De aanvang in Oldenzaal is om 12.30

Een uurtje later, om 13.30 dus, begint NEO C1 thuis aan de topper tegen SDC ’12 uit Denekamp. Laat dat nou net het team zijn waartegen het team van Edwin Bertelink één van de twee nederlagen van het seizoen leed: 2-3. De andere verliespartij was tegen Juventa ’12 uit Wierden. Omdat NEO C1 voortdurend bleef winnen en de concurrenten zonder uitzondering punten morsten is de voorsprong van NEO op SDC inmiddels 9 punten. De rol van de overige teams lijkt, met nog zes wedstrijden te spelen, uitgespeeld. Bij een overwinning lijkt de titel voor C1 een kwestie van tijd, maar een hernieuwde nederlaag zou de spanning weer terug kunnen brengen.

Al met al mooie affiches voor beide teams en het zou geweldig zijn als veel supporters de teams aan komen moedigen.

Reacties