Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
07 augustus 2015

Trainingsschema augustus 2015

Hierbij het eerste en ongetwijfeld niet laatste trainingsschema voor het seizoen 2015-2016. Er zijn vanuit heel veel kanalen wensen gekomen en vrijwel alles is verwerkt. Dat geldt helaas nog niet voor alle teams, mede omdat de invulling van de trainersposities ook nog niet 100% rond is. Een aantal teams is ingedeeld op basis van de tijden waarop ze vorig jaar trainden. Het kan dus zijn dat dat nog aangepast gaat worden.

NB 1: Het schema gaat dan wel in op 10 augustus, maar niet alle teams zullen gaan trainen, bv. omdat de vakantie nog niet voorbij. De training voor een team start als dat door de trainer, danwel de leiders gecommuniceerd is!

De circuittraining was in de E- en F-groep al een bekend fenomeen. Dat gaat nu ook binnen andere leeftijdscategorieën gebeuren. Nadere details hierover volgen.

In rood staan teams/tijden vermeld waarvan de tijden nog niet 100% vastliggen of nog geen trainer beschikbaar is.

Er staan nog geen kleedkamers vermeld. De mensen van beheer zullen ervoor zorgen dat het schema vanaf komende maandag voorzien is van kleedkamers. Dat schema hangt dan bij binnenkomst van het kleedkamercomplex.

Voor (potentiële) trainers: Wil je een team (een extra keer) gaan trainen, neem dan contact op met de coördinator van de desbetreffende groep.

Voor verzoeken om wijzigingen in trainingstijden of het inplannen van een extra training kun je je  wenden tot Herman Lansink Rotgerink via herman.lr@home.nl

De verdeling van de kleedkamers wordt gedaan door Frans Wolsink via beheer@rksvneo.nl

NB 2: De gemeente heeft aangegeven dat veld 3 de eerste 2 weken NIET bespeeld mag worden. In overleg met beheer wordt op de trainingsavond zelf bepaald waar er getraind kan worden. Uiteraard zal er voor sommige partijen wat flexibiliteit gevraagd worden, maar we gaan er vanuit dat dat zonder problemen zal gebeuren.

Reacties