Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
29 april 2016

Twee NEO-kampioenen zijn bekend. Wie volgt?

NEO ZA2 kan zaterdag kampioen worden als het team zelf wint en Achilles E 3 niet wint. Met SDC ’12 5 heeft het team zaterdag (13.30 uur op het hoofdveld) wel een pittige tegenstander!

NEO B1 kan het kampioenschap helaas vergeten, maar heeft meedoen aan de nacompetitie in eigen hand. Zaterdag spelen de mannen thuis tegen concurrent Avanti.

NEO B4 doet het nog steeds goed, maar heeft toch nog drie punten achterstand op de koploper. B4 is wel geklommen naar de derde plaats. Koploper Hengelo B1 lijkt jammer genoeg een vrij licht programma te hebben.

NEO C4 kent twee superspannende wedstrijden. Bij twee keer winst is het team kampioen. Die wedstrijden zijn tegen DTC C1 en ATC C7, beide directe concurrenten.

NEO E1 zal het waarschijnlijk net niet gaan redden. Koploper Oranje Nassau E1 heeft nog maar één duel te gaan, tegen een makkelijke tegenstander.

Door een forse nederlaag tegen Almelo E2 kan NEO E6 eigenlijk geen kampioen meer worden. Het team heeft wel een goed voorjaar gedraaid!

NEO E9 blijft winnen, maar dat deed de concurrentie helaas ook. Een mooie klassering zal er sowieso komen!

NEO E11 is nog steeds in een spannende strijd verwikkeld met Almelo E3. Twee weken geleden werd helaas met 3-2 van dat team verloren. Er komt een cruciale rol aan voor NEO E10 dat in dezelfde competitie is ingedeeld. Beide NEO-teams spelen zaterdag eerst tegen elkaar en E10 gaat op 7 mei bij Almelo op visite, dus wie weet…..

Voor de toppers van NEO F3 is de achterstand op Sc. Enschede F2 nog steeds drie punten. Dat team zal dus een steekje moeten laten vallen.

Een gedeelde koppositie was er ook voor NEO F4, maar inmiddels is het team de trotse koploper door van concurrent Luctor E2 te winnen. Op 7 en 14 mei wachten nog twee finales.

NEO F6 kan zaterdag kampioen worden. Tegenstander is naaste belager ATC F6. Een gelijkspel is al voldoende, maar gezien de voorsprong van vier punten is zelfs een nederlaag nog niet fataal.

De meiden van NEO F12M zullen het waarschinlijk net niet redden. De achterstand is niet groot, maar er zijn veel meer teams met een hoge klassering.

Ook NEO MA1 heeft nog een leuk slot van de competitie. De meiden spelen nog tegen twee concurrenten, te beginnen met het duel bij koploper TVC komende zaterdag. Nadat er vervolgens uit in Wezep tegen WHC gebald gaat worden komt de andere concurrent, Sparta E, op 14 mei op bezoek. Spannend!

NEO 2 blijft in de race. Het kampioenschap is inmiddels naar Rigtersbleek 2 gegaan, maar de weg naar de nacompetitie ligt nog helemaal open, hetzij via de tweede plaats, hetzij via de derde periode. Het tweede speelt nog twee wedstrijden en heeft alles in eigen hand.

NEO 35+ 1 gaf op de laatste speeldag een zeker lijkend kampioenschap uit handen. De buren van BZSV gingen daardoor met de titel aan de haal..

Reacties