Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
14 september 2015

Twents Oktoberfest: steun NEO en het Jeugdsportfonds!

Doe die pul maar weer vul! Zowel je club als het goede doel steunen door een avond feest te vieren, kan het nog mooier? Op vrijdag 25 september wordt voor het tweede jaar op rij het Twents Oktoberfest georganiseerd, een groot evenement in de Creatieve fabriek te Hengelo (voormalige Hazemeijer complex).

Het Twents Oktoberfest staat garant voor een gemütliche avond met schlagers, dirndl’s, bier und schnapps. Met artiesten als Dennie Christian, Helene Fisscher Tribute, Alpen Power en Miss Dirndl D zal er voor een tolle Stimmung worden gezorgd!

Aan het Twents Oktoberfest is ook jaarlijks een goed doel verbonden. Dit jaar is dat het Jeugdsportfonds Hengelo Borne. Dit fonds creëert sportkansen voor kinderen van 4 tot 18 jaar die om financiële redenen geen lid kunnen worden van een sportvereniging. In 2014 heeft het fonds voor 400 kinderen het lidmaatschap van een sportvereniging betaald en zo nodig sportmateriaal. Ook de organisatie van het Twents Oktoberfest is van mening dat alle kinderen moeten kunnen sporten.

Het wordt nog fraaier, want door via NEO je kaarten te kopen steun je ook nog eens de vereniging. Per verkochte kaart delen wij namelijk ook mee in de opbrengst. Je kunt de kaarten via NEO kopen voor € 12,50 per stuk, aan de deur is dat € 15,00. Scheelt weer een schnapps op een borrel! De kaarten zijn te bestellen bij Harrie Besselink, door een mail met je gegevens en het gewenste aantal kaarten te sturen naar voorzitter@rksvneo.nl

Viel spaß!

Reacties