Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
29 april 2019

Uitnodiging evaluatie VTON

Aan alle trainers en leiders van de jeugdteams van NEO,

Aan het begin van dit seizoen hebben een delegatie van het Jeugdbestuur (JB) en de Technische Commissie (TC) samen een aantal stappen gezet om het niveau en de begeleiding van trainingen en de onderlinge communicatie te verbeteren. Een aantal acties die we in gang gezet hebben zoals de invoering van VTON en het inschakelen en de begeleiding van B-spelers om trainingen voor jongere teams te verzorgen zijn op een goede manier in gang gezet. Een aantal andere activiteiten zoals het opstarten van een trainingscursus en het begeleiden van de VTON-trainingen zijn nog niet goed uit de verf gekomen.

Graag zouden we jullie uit willen nodigen om het gebruik van VTON te evalueren. En om te kijken wat de volgende stappen zijn die we willen/kunnen zetten. Uiteraard is er dan ook de gelegenheid om over andere zaken met elkaar van gedachten te wisselen. Tevens willen we jullie ook informeren over de planning richting komend seizoen.

De evaluatie vindt plaats op dinsdag 7 mei om 20.00 uur in de kantine van NEO. Vanaf 19.45 staat de koffie klaar. Na afloop is er de gelegenheid voor een drankje.

Hopelijk tot dan!

Vriendelijke groet,

Namens JB & TC,

Gerard Arkink
Bart Freriks
Mark Horsthuis
Erwin ten Donkelaar
Daniel Esman
Edwin Zeevalkink

Reacties