Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
17 mei 2016

Uitnodiging Walking Football toernooi in Heracles Stadion

We willen de Oldstars van de clubs graag uitnodigen voor een kennismaking in het Heracles stadion op donderdag 19 mei a.s. met Walking Football. Op deze dag wordt er een internationaal Walking Football toernooi gehouden, een mooi moment om zelf te zien hoeveel plezier dit geeft. Vertrek vanaf parkeerplaats bij BVV Borne om 10.00 uur. Sven Pieterson zal aanwezig zijn namens Borne Sport om de groep te begeleiden.

Nadat het bezoek aan het toernooi is geweest nodigen wij iedereen die mee is geweest , uit voor een kopje koffie om te kijken of er mogelijkheden zijn om deze activiteit in Borne op te starten.

Wat is Walking Football

Met Walking Football krijgen 60-plussers, wie vanwege fysieke beperkingen niet kunnen deelnemen aan het traditionele voetbal, weer de kans om een balletje te trappen. Een ideale oplossing voor spelers die daarnaast ook nog het sociale aspect van het voetbal willen beleven. De KNVB en de gemeente Borne stimuleert en enthousiasmeert amateurverenigingen uit Borne om te starten met deze voetbalvorm.

Aangepaste regels

Walking Football houdt in dat er tijdens een partijtje niet wordt gerend. Er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen. Het tactisch aspect van het voetballen krijgt hierdoor een nieuwe dimensie. Het fysieke karakter van voetbal maakt plaats voor een rustige vorm van bewegen. Middels deze voetbalvorm wordt het makkelijker om een leven lang van voetbal te kunnen blijven genieten.

Ambitie Borne Sport toch ?
– Borne Sport heeft de ambitie om Walking Football te gaan realiseren
– Walking Football is voor de Oldstars van de club.
– Mensen weer betrekken bij de club die nu inactief zijn en die weer dmv Walking Football weer betrokken raken bij de club.
– Het gaat niet om winnen maar om het weer meedoen.
– Aangepast veld 21 bij 42
– Blessurevrij voetballen – geen lichamelijk contact –geen slidings
– Gezelligheid staat voorop – werken aan je conditie en gezondheid
– Je oude hobby weer actief oppakken

Per vereniging is er plek voor maar liefst 10 mensen die mee kunnen gaan.
Graag vóór 17 mei aanmelden bij Sven Pieterson, via s.pieterson@borne.nl
Graag ook even aangeven of u op eigen vervoer richting het Heracles Stadion kan komen, anders kijken wij naar mogelijkheden voor vervoer.

We hopen er een gezellige en inspirerende ochtend met elkaar van mogen te maken!

Met vriendelijke groet,

Sven Pieterson

Reacties