Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
12 mei 2019

Unieke Fortnite Battle kende louter blije gezichten

Op de slotdag van het jubileumjaar was er een prachtige Fortnite parcours uitgezet op veld 2. In diverse leeftijdscategorieën werd er een heuse Fornite Battle gespeeld. Het was aandoenlijk om te zien hoe bloedfanatiek de op een vaak prachtig uitgedoste kinderen het spel speelden. Nu eens in het echt en niet achter hun spelcomputer!

De jongste twee groepen werden veelal begeleid door hun ouders die aan de rand van het parcours moesten blijven staan. Na een proefrondje kreeg elke deelnemer een tiental pijlen alsmede drie levenskaarten. Geraakt worden betekende het inleveren van een kaart. Uiteindelijk werd het parcours door de scheidsrechter steeds kleiner gemaakt waardoor de laatste “gevechten” plaatsvonden rond de hindernisbaan. Een mooie apotheose van een uurtje Fortnite spelen.

Het opvallende was de allerjongsten volledig taktiekloos het parcours opgingen, terwijl er in de oudere categorieën duidelijk sprake was van teambuilding en strategisch verstoppen.

De winnaar van elk uur kreeg een prachtige bal en wat nog mooier is, ze mogen met hun team Fortnite komen spelen bij Shooters

Een paar honderd foto’s zijn te vinden via het album dat te bereiken is via onderstaande link. Het enthousiasme straalt er vanaf!

De prachtige drone-overzichtsfoto is gemaakt door http://www.dronekiekjes.nl

 

Voor meer foto’s klik op de link voor het album

Bekijk het fotoalbum

Reacties