Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
11 augustus 2015

Victoria '28 wint van NEO in wedstrijd met twee gezichten

Na Rigtersbleek speelde NEO opnieuw een oefenwedstrijd tegen een sterke tegenstander. Victoria ’28 mag dan wel derdeklasser zijn, de ploeg van Remco van der Weide heeft zich behoorlijk versterkt en heeft met name voorin diverse sterke opties.

Voor rust deed NEO het uitstekend. De ruststand van 1-1 was op basis van de NEO-kansen zelfs licht geflatteerd, ondanks dat Victoria wat makkelijker combineerde. De NEO-organisatie stond echter goed en de mannen van de Wesselerbrink konden niet zo heel veel kansen laten noteren. Met Nick ten Cate en lepe spits Jeroen Germeraad is er echter altijd dreiging. Die laatste scoorde ook heel beheerst de 1-1 nadat Pascal van Berkum na goed werk van Steven Zonder en Mart Weijenborg de score had geopend.

Na de pauze waren de eerste 20 minuten erg rommelig van beide kanten. Beide ploegen hadden flink gewisseld en dat was te zien. Toen Pascal zijn tweede treffer maakte leek de score in NEO’s voordeel uit te vallen, maar in de slotfase liet NEO defensief toch de nodige steekjes vallen, zodat 2-4 de eindstand werd. Martijn Tijhuis stopte bovendien nog een strafschop.

Al met al wel weer een nuttige oefenpot tegen een goede tegenstander.

Komende vrijdag en zondag zien we u graag tegemoet bij de Richard Bertelink Memorial.

 

Reacties