Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
14 augustus 2016

Vierde Richard Bertelink Memorial prooi voor Juventa '12

Alweer waren de weergoden op de hand van de organisatie want ook de zondag van de Richard Bertelink Memorial kende fraaie randvoorwaarden.

De dag begon met de derde en laatste poulewedstrijd waarin ATC’65 moest winnen om Juventa’12 van de poulewinst af te houden. Het bleef 0-0 waardoor de fusieclub uit Wierden eerste werd voor MVV’29 en Enter.

In de andere poule won HSC’21 ruim van Borne met 4-1 en doordat NEO met 1-0 zegevierde over SDC’12 werd de thuisclub nipt tweede in de poule.

De finale tussen HSC’21 2 en Juventa ’12 kende lange tijd een 0-1 stand, maar vlak voor tijd gooide Rick Olde Olthof de wedstrijd definitief “in het slot”: 0-2.

ATC’65 tegen NEO was lange tijd gelijk opgaand, maar doordat de Hengeloërs veel effectiever waren wonnen ze ruim met 3-0 en claimden daardoor de derde plek.

MVV’29 besliste de wedstrijd om de vijfde plek in zijn voordeel door tegen Borne met 3-1 te winnen. Enter boekte in zijn laatste wedstrijd een verdiende 3-1 zege tegen SDC’12 dat daardoor als achtste eindigde.

Ook deze editie van het voorbereidingstoernooi was geslaagd en de organisatie hoopt dat er in 2017 dezelfde clubs deel gaan nemen.

Een voorbereidingstoernooi geeft gelukkig geen enkele garantie voor het verloop van het seizoen en daarom NEO wenst alle deelnemende clubs een heel succesvol 2016-2017 toen.

Dank gaat uit naar de vrijwilligers van NEO, de scheidsrechters en deelnemende clubs!

Response code is 404

 

 

 

Reacties